Függöny bolt Budapest

 

Üdvözöljük a Budapesti Bétextil Lakástextil Szolgáltatás bemutatkozójában!

 

Cégünk a lakások és irodák textil berendezési igényeinek széleskörű kielégítését tűzte ki célul. Budapest egyik vezető lakástextil szolgáltatójaként büszkék vagyunk arra, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink számára.

 

Szolgáltatásaink közé tartozik:

  1. Függönytanácsadás és tervezés: Tapasztalt lakberendezőink és szakértőink segítenek kiválasztani az Ön otthonához vagy irodájához leginkább illő függönyöket és textíliákat. Figyelembe vesszük az Ön egyedi stílusát, preferenciáit és igényeit.

  2. Felmérés és telepítés: Precíz felmérést végzünk az ablakokon, hogy biztosítsuk a tökéletes illeszkedést és méretezést. Professzionális szakembereink gondoskodnak a függönyök precíz telepítéséről és felszereléséről.

  3. Függönyvarrás és egyedi textil készítés: Rugalmas varrószolgáltatásunk lehetővé teszi az egyedi méretekben készült függönyök, díszpárnák és egyéb lakástextilek elkészítését az Ön igényeinek megfelelően.

  4. Széles termékválaszték: Kínálatunkban megtalálhatók különböző stílusú és anyagú függönyök, sötétítők, kiegészítők és lakástextilek, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára tökéletes megoldást.

  5. Személyre szabott ügyfélszolgálat: Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért minden lépésben rendelkezésükre állunk, hogy segítsünk kiválasztani és megvalósítani álmaik lakberendezését.

Keressen minket bizalommal, és bízza ránk lakása vagy irodája textil berendezését! Budapesti Lakástextil Szolgáltatás - Az Ön otthona, stílusosan és kényelmesen.

 

Új szolgáltatásunk:

Függönytisztítás háztól-házig, sőt karnistól karnisig történő szállítással, szereléssel!

Mivel ügyfeleink egyre növekvő számban kérték tőlünk az elkészült függönyeik rendszeres tisztítását is, ezért mostantól elérhető függönytisztítási szolgáltatásunk!


Tapasztalt csapatunk garantálja, hogy függönyeit profi módon tisztítjuk meg, szakszerűen vesszük le illetve helyezzük vissza mosás után, hogy Önnek ne legyen gondja vele!
Szolgáltatásunk Budapesten és vonzáskörzetében érhető el.

Áraink az alábbiak:
Vékony függöny mosva, vasalva: 510 Ft/m2
Mosható, vasalható sötétítő függöny: 870 Ft/m2
Vastag, nem vasalható sötétítő függöny (pl. Bársony): 870 Ft/kg

A le- és felrakási szolgáltatást függönyönként számolunk fel, de legalább 18 000 Ft/helyszín.

Ezek az árak lehetővé teszik, hogy kiváló minőségű függönytisztításhoz juthasson elérhető áron!

Válassza szolgáltatásainkat, és bízza ránk függönyei frissességének és tisztaságának megőrzését!

Élvezze mindig függönyei ragyogó tisztaságát!

 

10000+

Függöny a kinálatunkban

30+

Év tapasztalat

1000+

Otthon felmérése

Tanácsadás

Segítünk üzletünkben a megfelelő stílus, anyag és méret kiválasztásában.

Felmérés

Karnisok felmérését vállaljuk, egyedi íves karnisok legyártását is elkészítjük.

Függönyvarrás

Üzletünkben vásárolt anyagokból varrónőink elkészítik a megálmodott függöny kompozíciókat.

Szerelés

Minden típusú karnis szakszerű szerelését vállaljuk.A függönyök igényes felhelyezését is elvégezzük.

Függönytanácsadás, felmérés, függönyvarrás és függöny szerelés fontos lépései egy otthon vagy iroda berendezésének. A függönyök nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem szabályozzák a fényt, biztosítják a magánéletet és hőszigetelést is. Az első lépés a tanácsadás, ahol szakember segít kiválasztani az ideális függönytípust és anyagot az adott helyiség stílusához és funkciójához igazítva. A felmérés során pontos méretek kerülnek rögzítésre, hogy a függönyök tökéletesen illeszkedjenek. A függönyvarrás során a kiválasztott anyagokból precízen elkészítik a függönyöket, figyelembe véve az esetleges speciális igényeket vagy kiegészítőket, mint például súlyok, szalagok vagy díszítések. Végül a függöny szerelésénél a szakemberek gondoskodnak arról, hogy a függönyök pontosan és biztonságosan kerüljenek felszerelésre a helyszínen, megfelelő tartókonstrukciók segítségével. Mindezek összességében hozzájárulnak a tér hangulatának és funkcionalitásának javításához, és a megfelelően kiválasztott, megvarrt és felszerelt függönyök hosszú távon örömöt és kényelmet nyújtanak a lakóknak vagy dolgozóknak.

Kérjük írjon nekünk,

ha bármilyen szakmai segítségre lenne szűksége.

üzenet