Híreink

ŐSZI-TÉLI AKCIÓK A BÉTEXTILNÉL!

Avantgarde függöny

Idén sem hagyunk Titeket cserben, ha akciókról van szó! Üzletünkben MINDEN PÁRNA és PAPLAN 15% kedvezménnyel kapható október 31-ig, valamint INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST és SZAKTANÁCSADÁST biztosítunk minden 6., 7., és 13. kerületi vásárlónknak, ha a nálunk vásárol függönyt! A részletekért olvass tovább:

Kezdjük rögtön az ágyneműkkel. Ahogy beköszöntött az ősz, bizonyára Te is jobban szeretsz a puha, meleg ágyba bújva pihenni, egy bögre forró kakaó és egy jó könyv társaságában. Ebben segít most a Bétextil, hiszen október 31-ig MINDEN PÁRNA és PAPLAN 15% KEDVEZMÉNNYEL vásárolható meg. Azért, hogy biztosan megtaláld a kedvedre való stílust, a duplájára bővítettük az ágyneműhuzat kínálatunkat, sőt megérkeztek a vadonat új flanel lepedők, téli paplanok és ablakpárnák is.

Számítani kell persze a téli ünnepek folyamán érkező vendégseregre is. Azért, hogy biztosan a te lakásod legyen a legstílusosabb, most a függönyözésben is extra segítséget nyújtunk. November végéig minden 6., 7. és 13. kerületi lakásban ingyenes függöny- és karnisfelmérést, professzionális szaktanácsadást vállalunk, amennyiben utána tőlünk vásárolod meg az anyagokat. Mi nem gondoljuk azt, hogy ugyanaz a svéd minta minden lakásba tökéletesen passzol, tudjuk, hogy egyedi vagy, saját stílusod van! Éppen ezért több, mint ezer különböző mintasál anyagai között válogathatsz nálunk, de ne félj, ha megijesztene a bőség zavara, szakképzett és különösen kedves eladóink készséggel állnak rendelkezésre! Kérj már most időpontot helyszíni tanácsadásra a betextil@betextil.hu címen, vagy csak térj be hozzánk a Lehel utca 17/d szám alá! Szolgáltatásaink kiterjednek a függönyvarrásra és szerelésre is.

Előfordulhat persze, hogy teljesen elégedett vagy a meglévő lakástextileiddel, csak egy gyors tisztításra lenne szükséged. Ránk ebben is számíthatsz, szőnyeg- és függöny tisztítási szolgáltatásunk akár háztól házig szállítással, vagy az üzletben leadva is megrendelhető.

Közkívánatra újra készleten

dzsungel mintas anyag

A legutóbbi készletet napok alatt elkapkodtátok, de most újra megtalálható üzletünkben az idei nyár slágermintája, amit mi csak a “dzsungeles” anyagnak nevezünk.

Siessetek, nehogy lemaradjatok!

Környezetbarát szőnyegek teraszokra, konyhákba

környezetbarát szőnyegek

Újrahasznosított műanyagból készített szőnyegeinket elsősorban kültérre, például teraszok otthonosabbá tételére, ajánljuk, hiszen a darabok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztíthatóak, így a kosztól vagy házi kedvenceinktől sem kell óvni őket. Jó választás továbbá konyhánk dekorálására is, hiszen az ételmaradékok, zsírfoltok is egyszerűen eltávolithatóak róla.

Űzletünkben jó pár színkombinációban megtalálhatjátok ezeket a szőnyegeket.

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Szakképzett munkatársaink segítenek üzletünkben a megfelelő stílus, anyag és méret kiválasztásában.
Lakberendező munkatársaink helyszíni tanácsadást is vállalnak kedvező áron.

Függönyvarrás

Az üzletünkben vásárolt anyagokból varrónőink elkészítik a megálmodott függöny kompozíciókat.
Különleges igények esetén is készséggel állunk rendelkezésre.

Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt termékeket kérésre házhoz is tudjuk szállítani térítés ellenében.
A szállítási időpontok rugalmasan válaszathatók.

Felmérés

Karnisok felmérését vállaljuk, szakembereink egyedi íves karnisok méreteit is el tudják készíteni
A felmérés után cégünk a karnisok legyártását rövid határidővel vállalja.

Szerelés

Minden típusú karnis szakszerű szerelését vállaljuk. Munkatársaink a függönyök igényes felhelyezését is elvégzik.
Szakembereink nagy méretű, közületi megrendeléseket is ki tudnak szolgálni.

Tisztítás

Függönyök és szőnyegek professzionális tisztítását vállaljuk.
A tisztítandó anyagok üzletünkben is leadhatók, de szükség esetén kiszállást is vállalunk és segítünk a le- illetve felhelyezéssel.


Rólunk

2.jpg

A Bétextil Kft. elsősorban lakástextil kiskereskedelemmel foglalkozik, átölelve a teljes termékkört: fényáteresztő és sötétítő függöny, dekoranyag, bútorszövet, ágyterítő, pléd, ágynemű, ágyneműhuzat, lepedő, törölköző, abrosz, fürdőszoba szőnyeg, kézi és gépi szőnyeg, valamint tapéta.

Szolgáltatásaink terén szintén a teljességre törekszünk, így a függönyvarrás mellett vállaljuk a függönyözéshez kapcsolódó helyszíni felmérést, karnisokra és függönyökre. Speciális ívben, vagy szögben hajlított karnisokat is készíttetünk egyedi méretre. Az elkészült karnisokat igény szerint a készregyártást követően felszereljük, vállaljuk továbbá függönyök leszedését, tisztíttatását és szakszerű visszatételét is.

Üzletünkben minden vevőnkkel egyénileg foglalkozunk és ingyenes lakberendezési tanácsadást nyújtunk.

Térj be hozzánk, várunk szeretettel.